Under produksjon

På vårparten 2009 startet vi produksjonen av en isfiske-film. Det finnes ikke så mange isfiske-filmer på markedet, og siden vi fikk kontakt med isfiske-guru Kent Tore Skogstad fra Østre Trysil, så var det ikke tvil. Vi MÅTTE lage en film om isfiskets mysterier....

Filmen vil ta for seg isfiske etter forskjellige arter, gjedde, sik, abbor, røye, ørret. Humor og galskap er (som vanlig), viktige ingredienser. Den store forskjellen fra vår første film - "Naturens Klovner" er at isfiske-filmen (og også dreggefilmen som kommer), vil være teknisk overlegen på mange områder, og det er først her du virkelig vil se hvordan de kommende produksjonene til fiskefilmer.com vil se ut. :)

En liten teaser fra isfiske-filmen er allerede klar, og den kan du se ved å klikke HER!


Men siden det blir litt ventetid før  vi får fullført disse produksjonene, kan vi mellomtiden anbefale deg å ta ta en titt på den DVD`en vi allerede har klar: "Naturens Klovner - 10 år med Fisjing!"

Denne DVD`en er nå tilgjenglig for bestilling.

HER kan du se traileren til denne filmen "Naturens Klovner - 10 år med Fisjing (Klovner i Kamp).

Foruten "PÅ TYNN IS", så vil det bli lagt ut flere småsnutter med videoklipp i 2011. 2 stk er allerede klare og flere kommer.

Foreløpig har vi ute en film om brasmefiske med dupp i Horrmundsjøen i Sverige og en liten videosnutt med litt gjeddefiske fra Ulvsjøen i vestre Trysil.
All Rights Reserved. Copyright 2006 Fiskefilmer.com
FILMUTSTYR

-Panasonic GH2 kamera, 1080p, HD.
-Manfrotto tripod stativ.
- Panasonic linser.
-Tiffen filtere
-Røde Pro Videomic.
-Monopod
-Steadywheel
-Pinnacle Studio 14.0.