Bildene øverst viser Geir Kjernet med en fin brasme (t.hø) og Lars-Erik Lie med en fin Vederbuk (t.ve.)
Nyheter

22.06.2011
En ny fiskesesong er så smått igang, og vi har investert i splunkende nytt kamerautstyr i topp kvalitet! I tillegg har vi lagt ut 2 nye filmsnutter . Sjekk lenken med "Filmer" til venstre her. Det er en gjeddefiskervideo fra Ulvsjøen i Trysil og en Brasmefiskervideo fra Horrmundsjøen i Sverige.
Vi har også uploaded traileren til NATURENS KLOVNER  på nytt. Denne gangen i 720p HD kvalitet.


09.07.2010
Sommeren 2010 har sålangt vært veldig produktiv, spesielt  fotomessig sett. Se bildegalleriet for de siste bildene som er lagt ut. I tillegg har vi offisielt fått  "innviet" storfiskerne Arve Herman Tangen og Kent Tore Skogstad, som en del av teamet bak Fiskefilmer.com. Disse karene er bl.a. eksperter på isfiske, fluefiske og mye, mye mer!


10.01.2010
Innspillingen av "PÅ TYNN IS" fortsetter. Denne gangen i et lite abborvann i Trysil, i bortimot 25 kaldegrader. Det er knallhardt og være isfisker ja, men vi gir ALT for filmen!! :)

19.04.2009
Vi er igang med filminga til et nytt prosjekt, denne gangen en film om isfiske i Trysil-området. Her vil isfisker-guru Kent Tore Skogstad geleide oss rundt på tynn is i vann og sjøer i Trysil/Engerdal. Tittelen på filmen er som seg her og bør...: "PÅ TYNN IS".

04.01.2009
Vi ønsker alle et Godt Nyttår, og håper på en god fiskesesong i 2009!


All Rights Reserved. Copyright 2006 Fiskefilmer.com
Trenger du hjelp til en ny logo til din nettside?
Vi har fått hjelp av Arve Tangen, som har designet
logoen til fiske-forum
og fiskefilmer.
Vi kan på det
sterkeste an-
befale Arve
hvis du trenger
en ny logo!

ARVE TANGEN