Filmutstyr

-Sony PDX10 videokamera.
-Manfrotto tripod stativ.
-Sony vidvinkel og telelinser.
-Hama filtere.
-Hama lys.
-Sony Mic.
-Petrol Bag.
-Pinnacle Studio 10.7 Plus for redigering.
-Xara Xtreme
grafikkprogram.
-Kodak og Olympus stillbilde
kamera.

Click here to add text.

Om Fiskefilmer.com

Fiskefilmer.com består i all hovedsak av noen karer fra Trysil, som har en brennende interesse for natur og sportsfiske. Vårt mål er å produsere
interessante, spenende og morsomme fiskefilmer, ta vakre stillbilder av fisk og natur, samt via vårt forum - www.fiske-forum.com - bringe informasjon, fangstrapporter, bilder osv. til alle interesserte! :)

Lars-Erik Lie:
Han har bedrevet fiske siden 5-6 års alderen, samt er glødende interessert i alt som har med film og fiske å gjøre! Lars-Erik er ansvarlig for film, foto, klipp, regi, kamerateknisk utstyr og webdesign.

Geir Kjernet:
Startet  sin fiskekarriere nesten før han kunne gå. Har tatt mange store gjedder (15,5 kg), og også diger harr og sik.  Mangeårig erfaring med dorging etter gjedde i Trysil-distriktet og over svenskegrensa.

Kent Tore Skogstad:
Har fisket hele livet, er spesialist på isfiske, men har også bra erfaring med sommerfiske. Interessen for meitefiske er stigende, men Skogstad er "altetende" og kan likegodt fiske med både sluk, flue og mormyska.

Arve Herman Tangen:
Hr. Tangen er en av Nordens beste fluefiskere/fluebindere, og har en enorm erfaring innen fluefiske. Han har vært med på det meste innen fiske og kan "alt". Spesialiteten er selvfølgelig fluefiske, og spesielt etter "edelfisk".All Rights Reserved. Copyright 2006 Fiskefilmer.com
Dagbladet
anbefaler fiskesider, og bl.a.
anbefaler de i sin artikkel at
folk tar turen innom nettsida
vår, og DET
setter vi
pris på!

Les hele
artikkelen
HER!